BRÖLLOP & KURSER

KURSER HOS HIMLAVACKER

Hos oss på HimlaVacker kan du boka in kurser tillsammans med dina väninnor, familj eller varför inte kollegor? Vi kan skräddarsy kursen utefter era önskemål, men för att underlätta så har vi en mall med olika alternativ som ni kan utgå efter.
En kurs kostar 200:-/person, och vi vill att ni är en grupp om 4-12 personer.

SPARITUAL & BAS MAKEUP
Under kvällen kommer ni att få genomföra en Sparitual samt prata hudvård med Desiree som är vår hudterapeut. Efter det kommer Moa att visa hur ni lägger en naturlig och fräsch bas som passar till vardags. Fokus kommer att vara på hudvård och en enklare basrutin.

VARDAGSSTYLING
Desiree som är frisör kommer att gå igenom enkel styling av hår, som du kan ha användning av i vardagen. Kursen innehåller också hårtrender samt enkla tips och trix som du själv kan göra på dig själv.

BAS MAKEUP + BRYN
En makeup kurs som fokuserar på grunderna. Vi kommer att gå igenom hur du lägger en naturlig bas och vad det finns för olika alternativ att använda. Till basen tillhör även applicering av rouge och bronzer. För att binda ihop hela makeupen så går vi även igenom hur du målar dina bryn och till sist en ögonmakeup som passar till vardags.

FLÄT- & LOCKKURS
Flätkurs där du får lära dig att fläta ditt eget hår. Vi går igenom grunderna i inbakad, utbakad och fiskbensfläta. Vi kommer också att gå igenom hur du lockar ditt hår med en platt samt locktång.
Ni kommer att få arbeta praktiskt på er själva.

PARTY!
Denna kurs passar dig som vill lära dig enkla knep för att få till den perfekta festmakeupen. Genomgång av en mörk sotning, som vi sedan förvandlar till en glittermakeup. Snabb genomgång av bas och bryn. Tips på hur du får makeupen att hålla hela kvällen. Vi kommer också att gå igenom enklare styling av hår som passar till fest.

BRÖLLOP

Brudmakeup 1700kr
Bruduppsättning 2000kr

Paketpris
Brudmakeup & Bruduppsättning 3000kr

Priserna inkluderar en konsultation (ej provmakeup/uppsättning)

Priserna för uppsättning kan variera beronde på uppsättning, valda tillbehör m.m

Du kan också lägga till andra tjänster i det färdiga paketet.
Se nedan.


Tillägg:
Spraytan - 400kr (inkl test spraytan)
Vill du att vi kommer till dig? - 800kr

Tärna (ej provstyling)
Uppsättning - 1000-1500kr
Makeup - 1000-1500kr

BAL/STUDENT

Såklart erbjuder vi makeup och håruppsättning för dig som ska på aslutningsbal eller studentbal.