UTBILDA DIG TILL SPRAYTAN ARTIST

Spraytanning är en helt ofarlig metod för att bli brun. Du kommer att kunna erbjuda dina kunder en professionell spraytan samt erbjuda dina kunder något unikt genom att addera doft eller skimmer i din spraytan. Du kommer att få lära dig hur du hanterar maskinen och hur du använder rätt teknik för att göra en perfekt spraytan. Stort fokus kommer att ligga på färglära, och med vårt breda sortiment av vätskor gör vi det möjligt att anpassa vätskan efter kundens naturliga hudton och hudtyp.

I startkitet ingår en spraytan maskin, tält, två vätskor, pH balancer, en flaska droppar samt fotskydd.
I utbildningen får du lära dig grunderna i spraytan där vi fokuserar på teknik, hudlära och färglära. Du får lära dig hur du anpassar och blandar vätskor utefter varje kund för att ge bästa möjliga resultat. Hos oss får du en djupgående grundutbildning för att sedan kunna jobba som en professionell spraytan artist. Du kommer också att få tips hur du kan marknadsföra dig och göra dina spraytans unika genom att tillsätta olika tillbehör till din behandling. Hos oss kan du vara säker på att du får lära dig allt du behöver veta! Vårt kursmaterial innehåller allt de senaste inom spraytan.
 
Utbildningen är under en dag, och därefter ska du utföra minst 10 st spraytans och skicka bild på dessa till din lärare som kommer att ge dig feedback. Du ska också genomföra ett teoretiskt och praktiskt slutprov och efter avslutad utbildning tilldelas du ett diplom som bekräftar att du är en certifierad spraytan artist och har genomgått en spraytan utbildning.

Grundutbildning + startkit 8900:- kr exkl. moms

Kontakta salongen för bokning av utbildning.
himlavacker@gmail.com

Efter att du har bokat datum för din utbildning så går du in på följande länk och köper ditt startkit + utbildning.
I ordernoteringar skriver du HimlaVacker.

https://nyansofficial.se/spraytan-grundutbildning/

Ditt startkit kommer att skickas hem till dig och under utbildningsdagen kommer du att bli tilldelad kursmaterial. Du behöver inte ta med ditt startkit till salongen du ska utbilda dig hos.